TERMENI SI CONDITII

 

INTRODUCERE

Site-urile www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro sunt in proprietatea S.C. Pneufan S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Ilfov, Buftea, str. Scolii nr. 35, J23/1162/2017, CUI 29592644, atribut fiscal RO, Capital social 4.000 lei, Operator de Date cu Caracter Personal nr. 0007215.

Prezentul document defineste conditiile de utilizare a site-urilor www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe aceste site-uri, acceptati, de facto, termenii si conditiile descrisi in continuare.

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a produselor, promotiilor si serviciilor S.C. Pneufan S.R.L.

S.C. Pneufan S.R.L. nu va acorda nicio garantie referitoare la:

a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;

b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

c) faptul ca site-ul www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro sau continutul siturilor va fi disponibil, nu contine erori sau ca erorile vor fi eliminate;

d)    in ceea ce priveste lipsa virusilor sau a unor elemente daunatoare de pe site-ul  www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro sau de pe dizpozitivele auxiliare (de ex. server).

S.C. Pneufan S.R.L. nu este raspunzatoare pentru informatiile incorecte sau incomplete prezentate pe website-ul www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro, si drept urmare toate deciziile luate in baza informatiilor furnizate pe website-ul www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro sunt responsabilitatea exclusiva a utilizatorului.

Astfel S.C. Pneufan S.R.L. nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

 

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C. Pneufan S.R.L., care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila.

Intregul continut al site-ului S.C. Pneufan S.R.L. (www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de S.C. Pneufan S.R.L. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea S.C.Pneufan S.R.L.

 

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. S.C. Pneufan S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

 

PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE DE S.C. PNEUFAN S.R.L. PE SITE. POLITICA DE PRETURI

S.C. Pneufan S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul  www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. Pneufan S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

Preturile prezentate sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. In cazul in care pretul afisat pe site este derizoriu, conform noului Cod Civil (40% mai mic decat pretul real) S.C. Pneufan S.R.L. NU este obligat la livrarea marfii cu pretul derizoriu chiar daca sistemul electronic a confirmat comanda, daca a anuntat Cumparatorul despre nelivrare in termen de maxim 5 zile dupa comanda. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari S.C. Pneufan S.R.L. in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Pe parcursul functionarii sale, www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro va organiza derularea unor oferte speciale promotionale, pentru care va pune la dispozitia clientilor conditiile promotiilor, mecanismul promotiei si perioada ei de desfasurare. S.C. Pneufan S.R.L. isi va rezerva dreptul de a modifica si/sau intrerupe unilateral si fara instiintare prealabila derularea oricarei oferte speciale. S.C. Pneufan S.R.L. isi rezerva de asemenea dreptul de a restrictiona in mod unilateral, accesul la oricare dintre ofertele speciale organizate pentru orice client sau utilizator asupra caruia are suspiciunea ca incearca sa eludeze sau sa utilizeze in mod incorect sau abuziv beneficiile respectivei oferte.

S.C. Pneufan S.R.L. nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia S.C. Pneufan S.R.L. de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

 

PLATA PRODUSELOR SI METODA DE PLATA

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Plata produselor comandate de pe site-urile www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro  conform acestor "Termeni si conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C. Pneufan S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Pneufan S.R.L. la adresa de e-mail contact@pneufan.ro sau office@pneufan.ro sau cu posta la adresa sediului social al S.C. Pneufan S.R.L. din Ilfov, Buftea, str. Scolii nr. 35. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. Pneufan S.R.L.

Metode de plata. Plata produselor de pe www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro se poate face in 2 moduri:


1.
Ramburs (plata la livrare in momentul primirii coletului). Presupune achitarea, la primirea coletului, a contravalorii facturii fiscale.

 

2. Ordin de Plata. Plata se face direct in contul bancar al S.C. Pneufan S.R.L., deschis la OTP Bank Romania  B-dul Unirii, nr. 59, sector 3, Bucuresti, Cont IBAN RO12OTPV110000605445RO01

J23/1162/2017, CUI RO 29592644.
Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. Pneufan S.R.L.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. S.C. Pneufan S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea se face prin firmele de curierat partenere sau direct de catre S.C. Pneufan S.R.L. cu mijloacele de transport ale societatii.

Costurile de livrare pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la destinatie de catre client sau la expeditie (in acest caz costurile de livrare se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. Pneufan S.R.L. si firmele de curierat partenere). S.C. Pneufan S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Termenul de livrare aproximativ este de 48h in Bucuresti si 72h in orasele din tara de la confirmarea telefonica a expedierii comenzii de catre unul din agentii S.C. Pneufan S.R.L.

Termenul de livrare a produsului va fi cel agreat de dumneavoastra, inscris in comanda si pe factura proforma, dar fara sa depaseasca 30 de zile de la primirea comenzii.

Procesarea comenzilor poate dura pana la 15 zile lucratoare in perioadele in care se desfasoara
campanii de reduceri, oferte promotionale sau perioadele de soldare.

Orice comanda este supusa unei verificari ulterioare a disponibilitatii produselor in stoc. S.C. Pneufan S.R.L. incearca sa pastreze pe cat posibil o corespondenta in timp real intre stoc si produsele prezente pe site.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. La livrare va rugam sa va asigurati ca produsul este integru si este insotit de factura fiscala. Orice reclamatie ulterioara iese din aria de responsabilitate a S.C. Pneufan S.R.L. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea documentului de insotire a coletului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

S.C. Pneufan S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Pneufan S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, revolte, conditii meteo nefavorabile, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Pneufan S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. Pneufan S.R.L. de la acest client.

 

GARANTIA PRODUSELOR

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

 

DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR CUMPARATE DE CATRE CLIENTII PERSOANE FIZICE

Clientul persoana fizica poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare conform OG 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, prin email la adresa office@pneufan.ro, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente.

Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului“. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul S.C. Pneufan S.R.L. sau transportate de societatea noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Aceasta clauza se aplica conform OG 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in OG 130/200 art. 2 lit.e.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OG 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Pneufan S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma inapoiata se va vira in contul clientului, comunicat in scris la adresa de email: office@pneufan.ro. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Extras din Ord. 130/2000. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

 

CALITATEA SERVICIILOR DE HOSTING, LINK-URILE CATRE ALTE SITE-URI, ERORI DE FUNCTIONARE

Site-ul www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro este gazduit de serverele unei terte firme. S.C. Pneufan S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. S.C. Pneufan S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro. S.C. Pneufan S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-urile  www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail, etc.), pentru a va informa despre produsele, serviciile si promotiile S.C. Pneufan S.R.L., dar poate include si alte informatii aflate în stransa legatura cu produsele oferite.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de S.C. Pneufan S.R.L. utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

S.C. Pneufan S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

 

ABONAREA SI DEZABONAREA LA NEWSLETTER

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul site-ului www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro e gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romana si internationala.

Uilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punct de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea prezentului site in conditiile prevazute de prezentul document, politica de confidentialitate fiind descrisa mai jos.

S.C. Pneufan S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

S.C. Pneufan S.R.L. nu are niciun fel de responsabilitate cu privire la newsletter-urile transmise catre terte persoane de catre abonati, precum si nici fata de aceste terte persoane.

S.C. Pneufan S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter daca S.C. Pneufan S.R.L. are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul nu respecta prevederile prezentului document.

 

CONFIDENTIALITATE

Prin utilizarea site-ului www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro Clientul/Utilizatorul decalara ca este de acord cu stocarea electronica a datelor sale cu caracter personal de catre S.C. Pneufan S.R.L.

In acest sens va informam ca, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Pneufan S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) ca operator de date cu caracter personal sub nr. 0007215, si are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, cum ar fi numele si prenumele, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, data nasterii, codul numeric personal, seria si numar carte de identitate/buletin, informatii despre evaluarea calitatii produselor si serviciilor noaste.

Datele dvs. vor fi colectate si prelucrate de S.C. Pneufan S.R.L. in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate produselor si serviciilor oferite de societatea noastra, pentru procesarea cererilor dvs., ofertarea de produse si/sau servicii catre dvs; folosirea datelor dvs. in realizarea unui contract si/sau facturarea lui catre dvs.; solutionarea cererilor, intrebarilor, sugestiilor sau reclamatiilor dvs.; realizarea studiilor de piata in vederea determinarii gradului de satisfactie a clientilor, contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu bunurile si/sau serviciile oferite de societatea noastra, realizarea de rapoarte statistice etc.

Se considera ca prin utilizarea site-ului www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro v-ati dat acceptul expres si fara echivoc ca datele dvs. personale sa fie prelucrate in scopurile enumerate mai sus.

S.C. Pneufan S.R.L. se obliga sa pastreze confidentialitatea acestor date.

S.C. Pneufan S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Furnizarea datelor personale catre S.C. Pneufan S.R.L. nu implica obligativitatea din partea utilizatorului, iar acesta poate refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si poate de asemenea solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date prin adresarea unei notificari la adresa sediului social al S.C. Pneufan S.R.L. indicata mai jos.

Astfel conform prevederior Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul S.C. Pneufan S.R.L. situat in Ilfov, Buftea, str. Scolii nr. 35. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: dumneavoastra, imputernicitilor operatorului si partenerilor contractuali ai operatorului. S.C. Pneufan S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia persoanelor mai sus mentionate.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificare justificata in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legislatia in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul site-ului  www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro  sunt transmise pe cale electronica S.C. Pneufan S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor S.C. Pneufan S.R.L. va lua toate masurile necesare si va pune la dispozitie toate fisierele organelor competente abilitate sa solutioneze acest tip de infractiune.

S.C. Pneufan S.R.L. nu va furniza adresa dvs. de e-mail sau alte date cu caracter personal, cu exceptiile mai sus mentionate.

S.C. Pneufan S.R.L. nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de Clientii si Utilizatorii sai fara acordul explicit al acestora.

S.C. Pneufan S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

S.C. Pneufan S.R.L. nu poate fi facuta responsabila in niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice incercare de a accesa datele cu caracter personal ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul  www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro va fi consierata o tentativa de fraudare a site-ului www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul S.C. Pneufan S.R.L. (www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro) si care isi ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. Pneufan S.R.L. in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre S.C. Pneufan S.R.L. a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati intreprinse de S.C. Pneufan S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

S.C. Pneufan S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii.

 

ANPC (Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului)

TEL INFO-CONSUMATOR - linie telefonica cu apelare gratuita - 0800080999

 

TEL INFO-CONSUMATOR - linie telefonica cu tarif normal0212011999

 

Site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului: www.anpc.ro

Comisariatul pentru Protectia Consumatorului al Municipiului Bucuresti :

Adresa : Bucuresti, sector 1, str. Transilvaniei nr. 2, CP 010798

Tel. 0213106385 ; 0219660

Fax : 0213106380

E-mail : reclamatii.bucuresti@opc.ro

 

FRAUDA SI SPAM

S.C. Pneufan S.R.L. nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Exceptie fac numai Clientii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre S.C. Pneufan S.R.L. a numarului de cont, respectiv a bancii Clientului, in numele caruia se va face facturarea unei comenzi.

Clientul/Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

S.C. Pneufan S.R.L. declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator/Client ar fi/ este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele S.C. Pneufan S.R.L..

Clientul sau Utilizatorul va informa S.C. Pneufan S.R.L. asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

S.C. Pneufan S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.

Comunicarile realizate de catre S.C. Pneufan S.R.L. prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

Urmatoarele scopuri atinse vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau S.C. Pneufan S.R.L. si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;

de a altera sau modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre S.C. Pneufan S.R.L. catre Utilizator / Client;

de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul;

de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre S.C. Pneufan S.R.L. catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 

LIMITA DE RESPONSABILITATE

S.C. Pneufan S.R.L. nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.

S.C. Pneufan S.R.L. nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel de pierderi.

In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre S.C. Pneufan S.R.L., violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii S.C. Pneufan S.R.L., conform detaliile de contact, astfel incat S.C. Pneufan S.R.L. sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

S.C. Pneufan S.R.L. nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al S.C. Pneufan S.R.L.

S.C. Pneufan S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

S.C. Pneufan S.R.L. este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al S.C. Pneufan S.R.L., atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.


S.C. Pneufan S.R.L. nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

- serviciul va fi potrivit cerintelor clientului;

- serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

- produsele/serviciile obtinute/vizualizate prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.


Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/ etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

 

DISPOZITII FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele si/sau serviciile prezentate pe site-ul  www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile de la data sesizarii in scris a problemei de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila competenta de solutionare revine instantei judecatoresti de la sediul S.C. Pneufan S.R.L..

Fiind de acord cu acesti Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.pneufan.ro si www.pretanvelopeiarnavara.ro Clientul/utilizatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATEA LOR. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD SI ATI ACCEPTAT ACESTE CLAUZE SI REGULI.

 

S.C. Pneufan S.R.L.