BINE AI VENIT LA PNEUFAN.RO!


 Am pregatit magazinul virtual www.pneufan.ro astfel incat tu sa ai un mod simplu de acces la cumparaturi.

 

Gasesti anvelope la preturi accesibile oricui, iar pentru a intra in posesia lor poti sa optezi ca produsele sa-ti fie livrate la domiciliu sau pentru montarea lor pe autovehiculul tau la un service Pneufan.

 

www.pneufan.ro iti ofera o gama larga de anvelope: autoturisme, SUV/4x4, autoutilitare, camioane, remorci, autobuze, agricole, industriale, forestiere, stivuitoare, vehicule militare, vehicule pentru minerit, motociclete.

 

1. Alege produsul de care ai nevoie prin intermediul unui simplu clic pe butonul Anvelope sau Jante.

 

2. Selecteaza Categoria de Anvelopa sau Janta (Autoturisme, SUV/4x4, autoutilitare, camioane etc.) si urmeaza sa se afiseze lista de produse.

Uita-te pe lista de produse afisata pe ecran. Acolo gasesti toate informatiile legate de produse.

 

3. Identifica produsul (anvelopa sau janta) potrivit din lista, folosind filtrele.

 

4. Comanda produsele selectate folosind Formularul de comanda pe care il vei completa cu datele tale personale sau a persoanei juridice si cu datele de livrare.

 

5. Clic pe Trimite comanda.

 

6. Comanda ta va fi preluata de catre operatorul Pneufan, acesta va verifica prezenta articolelor in depozit. Apoi reprezentantul Pneufan te va contacta pe e-mail si telefon pentru finalizarea comenzii.

 

 

Nota importanta: Facem tot posibilul sa pastram actualizat disponibilul de anvelope pe site, dar este posbil sa apara discrepante intre stocul real din depozit si cel din baza de date a site-ului.